Vakkennis

JPL Advies,…  uw RB-belastingconsulent
Een bekwame belastingadviseur is iemand die uw administratie en belastingen op orde brengt en u het nodige werk uit handen neemt. De keuze voor een adviseur is verre van eenvoudig, want iedereen kan zich belastingadviseur of belastingdeskundige noemen.
Bij een bij het RB aangesloten lid -zoals JPL Advies- kunt u rekenen op de erkende specialist die het belastingvak in alle opzichten verstaat en verplicht is zijn kennisniveau up-to-date te houden.

Als ondernemer streeft u altijd naar het hoogst haalbare. Om de top te bereiken bereidt u zich optimaal voor. Zonodig maakt u gebruik van een ervaren gids die u met raad en daad bijstaat. Iemand die u de juiste route wijst en weet hoe u in moeilijk e situaties moet handelen. Zo’n betrouwbare gids is ook op financieel en fiscaal terrein goud waard. De RB-belastingconsulent is de ervaren specialist die u op dat gebied deskundig van dienst kan zijn. Met zijn adviezen bent u altijd voordeliger uit. Dat is uw winst voor belasting.

De RB-belastingconsulent is professioneel en betrokken. Vanuit zijn brede expertise verdiept hij zich in het reilen en zeilen van uw onderneming. Vervolgens kan hij u gericht van fiscaal advies dienen, tegen een betaalbaar tarief. Zakelijk én privé kunt u erop rekenen dat uw fiscale zaken uitstekend worden afgewikkeld. En niet te vergeten, dat u nooit te veel belasting betaalt.

De voordelen van een RB-belastingconsulent

  • onafhankelijkheid
  • brede expertise
  • specialist in MKB
  • uitgebreid netwerk
  • up-to-date vakkennis

Het RB
Het RB, (opgericht in 1956 als College Belastingadviseurs), is een actieve beroepsvereniging die zich inzet voor de kwaliteit en ontwikkeling van de zelfstandige belastingadviespraktijk in Nederland. Hierbij zijn ruim 7.500 leden (2018) aangesloten. Zij kunnen bij het RB terecht voor fiscale ondersteuning en hun kennis verdiepen via opleidingen en permanente educatie. Die deskundigheid komt weer ten goede aan hun clientèle. Kortom, onze kennis is uw voordeel